Bilici’den Akdoğan'a şok sorular

Yeniden Refah Partisi Nizip İlçe Başkanı Mustafa Bilici'den Hacı Fevzi Akdoğan'a şok sorular.

Siyaset Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 14:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeniden Refah Partisi Nizip İlçe Başkanı Mustafa Bilici'nin açıklamaları şöyle; “Sayın Hacı Fevzi Akdoğan dün partimize ve Genel başkanımıza yapmış olduğunuz ithamlardan dolayı cevap hakkımdır.

Tarih 26 Kasım 2023 sizin adaylığınız yokken teşkilat başkanımız il sorumlumuz ve bir partilimiz tarafından size nezaket ziyaretinde bulunduk.

Partimizin çalışmaları hakkında size bilgi verdik ve sizi partimize davet ettik. Siz de ziyaretten duyduğunuz memnuniyeti dile getirdiniz sahada yeniden Refah Partisi teşkilatı olarak bizim teşkilatımızdan daha iyi çalışıyorsunuz tebrik ediyorum dediniz.

Fatih Erbakan'dan Allah razı olsun bizim partimizin birçok hatası var İstanbul sözleşmesi garabeti var. Kadının beyanı esastır Fatih Erbakan tarafından kadının delili esastır şeklinde değişmesine vesile oldu dediniz.

14 Mayıs seçimlerinde size en az 1500 oy yönlendirdim dediniz bu seçimde yeniden refahın en çok oy alacak 2. parti olmasını istiyorum dediniz vefasızlık yapamam dolayısıyla 1 Nisan'dan sonra sizin partinize geleceğim dediniz Mustafa Doktoroğlunun adaylığı konusunda istifa edip gelseydi 25 bin oy alırdınız ama şu an 15.000 oy alır dediniz eğer İhsan Ağcan aday olursa teşkilat olarak sizi destekleriz dediniz lidere sadakat diyorsunuz sizden birisi aday olmayınca lidere sadakat olmuyor mu?

O tarihte genel başkanımıza övgüler yağdırırken bugün genel başkanımızı hainlikle suçluyorsunuz bu kabul edilebilir bir durum değil. tüm bu konuları konuşmak üzere şahitlerle beraber sizleri yerel medyada konuşmaya davet ediyorum. Var mısınız?”

#
Yorumlar (1)
Mehmet
28.03.2024 15:33
Selam olsun dik duranlara
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.