CYRİL MANDOUKİ İMZAYI ATTI

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Fransa Ligi takımlarından Paris FC forması giyen başarılı ön libero oyuncusu Cyril Mandouki ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Spor Yayın: 19 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.07.2024 14:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Yeni transfer Cyril Mandouki, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kara’nın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı.

CYRİL MANDOUKİ KİMDİR?

21 Ağustos 1991 yılında Fransa’nın Paris kentinde dünyaya gelen Mandouki, futbola ülkesi takımlarından Sainte-Genevieve Sports takımında başladı başladı. 2013 yılında USL Dunkerque transfer olan Mandouki, 2016 yılında US Creteil-L takımına transfer oldu. Son olarak 2017 yılında Paris FC forması terleten Mandouki, güçlü yapısı ile beraber oyun kuruculuğu, top tekniği ve oyun zekasıyla adından söz ettirmeyi başardı. Son yedi sezonda takım kaptanı olarak mücadele edan Mandouki, kariyerinde 357 karşılaşmaya çıkarak 10 gol atıp 9 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Tecrübeli futbolcu Martinik Milli Takımı’nda da 12 kez forma giydi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.