Doğa Koleji, Basketbolda adından söz ettiriyor

Gaziantep Basketbol ile Özel Doğa Koleji iş birliği basketbolda başarıyı da beraberinde getirdi.

Spor Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 16:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gaziantep Doğa Koleji, geçen yılki Türkiye ikinciliğinin ardından bu yıl da en iyi 8 takım arasına girerek İstanbul’daki final müsabakalarına katıldı. Doğa Koleji, oynadığı karşılaşmada İstanbul Anakent Koleji’ni 76-65 mağlup etmeyi başardı. Gaziantep Basketbol alt yapısında forma giyen sporcuların yer aldığı Doğa Koleji, bir büyük başarıya daha imza attı. İki yıl üst üste Türkiye finallerine kalma başarısı gösteren Gaziantep Doğa Koleji adından da söz ettiriyor.

Spor Şehir Gaziantep sloganına en iyi katkı veren okul olmayı başaran Doğa Koleji, sporculara sağladığı burs imkanları ile de fark yaratıyor.

Gaziantep Basketbol ile Özel Doğa Koleji iş birliği birçok özel okula da örnek olmaya başladı. Gaziantep’te basketbolda hem şampiyonluğu hem de il ikinciliğini Özel Doğa Koleji Okulları elde etmişti. Özel Doğa Koleji Fen Lisesi bölge şampiyonu olmuştu. Özel Doğa Anadolu Lisesi ise en iyi 8 takım arasına girerek başarıdan başarıya koştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.