EHLİYET AFFI YASALAŞMALIDIR

Cumhuriyet Halk Partesi (CHP) Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, vatandaşların beklediği ehliyet affını gündeme taşıdı.

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2024 - Salı - Güncelleme: 07.05.2024 13:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Meriç, 2,5 milyon kişinin ehliyetlerine el konulduğunu, 1 milyon kişinin bu nedenle işini kaybettiğini söyledi. Meriç, ölümlü ve yaralanmalı kazaya karışmayan kimseler için Ehliyet Affı çıkarılması gerektiğini söyledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, “2 buçuk milyon vatandaşın trafik kurallarını ihlal etme, maddi yükümlülüklerini yerine getirememe ve cezalı duruma düşme durumlarından ehliyetlerine el konuldu. 1 milyon vatandaş da işini kaybetti. Vatandaşlarımız "bir defaya mahsus" af için taleplerini bizlere Dm üzerinden iletiyor. Trafik kurallarına uymayarak ehliyetini kaptıran, ölümlü ya da yaralamalı kazaya karışmadan ehliyeti alınmış bu nedenle çocuğunu okula, hastaneye götüremeyen ve iş bulamayan vatandaşlarımız var. Ehliyet Affı yasalaşmalıdır’’ dedi.

#
Yorumlar (1)
Güngör
07.05.2024 22:11
3 milyon kişi mağdur evine ekmek goturemiyoruz herkes pişman eşleri arası bozuldu herkes ikinci şansı hakeder ehliyet affı istiyoruzzz
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.