GAZİANTEP’TEN ANKARA’YA ISRARLI TAKİP

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik düzenlenen “Çember” operasyonlarında 65 yıl 9 ay 23 gün kesinleşmiş olan şahıs yakalandı.

Asayiş Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 13:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada “JASAT ekiplerince yurt genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik düzenlenen “Çember” operasyonları kapsamında, hakkında 65 yıl 9 ay 23 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 5 ayrı suçtan 8 aydır aranan B.B. isimli şahsın Ankara ili Altındağ ilçesinde bir adreste saklandığı tespit edilmiştir. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan titiz planlama takip ve çalışmalar sonucunda, şahsın yakalanması için 10.JASAT ekibi Ankara iline görevlendirilmiştir. Yapılan operasyon neticesinde şüpheli şahıs saklandığı adreste kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.