GİMDER’DEN BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA ZİYARET

Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah ve Yönetimi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem Yayın: 28 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.04.2024 19:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Şahinbey Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Tahmazoğlu'nu Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah ve Yönetimi ziyaret etti. Tahmazoğlu ziyarette Şahinbey, Gaziantep özelinde önemli değerlendirmelerde bulunarak yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında da paylaşımlarda bulundu.


MEGA PROJELERE DEVAM
Ökkeş Sabah ve yönetimine konuşan Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep'te bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, bir anlamda yeni bir döneme girildiğini söyledi. Seçim sonuçlarının Gaziantep ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Tahmazoğlu, yeni dönemde de Şahinbeyliler için yoğun bir çalışma gerçekleştireceklerini, mega projelerine devam edeceklerini ifade etti.

"BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ"
Gazianteplilerin her şeyin en iyisine layık olduğunu sözlerine ekleyen Tahmazoğlu, kendisini yüksek bir oy oranı ile yeniden Şahinbey Belediye Başkanı olarak seçen seçmenlerine de teşekkür etti. Yeni dönemde her zamankinden daha fazla hizmet odaklı bir çizgi çizeceklerini de kaydeden Tahmazoğlu, "Halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağız. Şahinbey her zamankinden daha iyi projelerle karşılaşacak" dedi.

"BETON SANTRALİ KURARIZ"
Beton fiyatları ile ilgili de konuşan Tahmazoğlu, şunları kaydetti: "Gaziantep’teki beton fiyatları 1 ay içerisinde Türkiye ortalaması fiyatlarına gelirse problem yok, gelmediği taktirde biz de Şahinbey Belediyesi olarak gerekiyorsa işbirliği içerisinde Gaziantep’e beton santrali kurup bunu halka daha ucuz fiyata veririz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.