Göçer, GİK Üyesi seçildi

Yaklaşık 6 yıldır HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde sürdüren İl Başkanı Faruk Göçer, HÜDA PAR 5. Olağan Büyük Kongresinde, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi seçildi.

Siyaset Yayın: 08 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.07.2024 12:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HÜDA PAR’ın "Adil Sistem Hakça Paylaşım" sloganıyla Ankara'da düzenlediği 5’inci Olağan Büyük Kongresi’nde mevcut Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu geçerli oyların tamamını alarak yeniden Genel Başkanlığa seçildi.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan Kuzey Ankara Kongre ve Kültür Merkezi'nde yoğun bir katılımla yapılan HÜDA PAR'ın 5'inci Olağan Büyük Kongresinde Genel İdare Kurullarının da isimleri açıklandı.

2019 yılının temmuz ayında HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı olarak yaklaşık 5 yıldır görev yapan Mehmet Nakşi Erat’tan görevi devir alan İl Başkanı Faruk Göçer, 2020 yılında HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tarafından yapılan 3’üncü Olağan İl Kongresi’nde ve 2022 yılındaki HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı'nın 4'üncü Olağan Kongresi'nde de ikinci kez üst üste güven tazeleyerek tekrar il başkanı seçilmişti.

Yaklaşık 6 yıldır HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde sürdüren Göçer, dün gerçekleştirilen HÜDA PAR 5. Olağan Büyük Kongresinde, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi seçilmesi teşkilatta sevince neden oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.