Hayırlı olsun ziyareti

Gaziantep heyeti, Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem Yayın: 08 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.07.2024 19:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Vali Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan ve GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gaziantep heyeti, deprem konutları ile ilgili de görüş alışverişinde bulundu. AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül ziyaret sırasında ‘Gaziantep'imizin güncel ihtiyaçlarını, projelerini, devam eden deprem konutlarının durumunu görüştük. Sayın Bakanımıza Gaziantep'imize ve depremden etkilenen tüm illerimize olan ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.