MHP Gaziantep’te ilk gün bayramlaşacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve İlçe Teşkilatları Ramazan Bayramı’nın ilk günü bayramlaşma için partililerle bir araya gelecek.

Siyaset Yayın: 21 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.04.2023 10:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, daha önceden baytamın ikinci günü planlanan bayramlaşma töreninin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın deprem bölgesine yapacağı ziyaretleri nedeniyle birinci güne alındığını duyurdu.

Çıkmaz, “Tüm parti teşkilatlarımız, milletvekili adaylarımız ve Gaziantepli hemşerilerimizle bayramın ilk günü 14.00 ile 16.00 saatleri arasında Şehitkamil Kaymakamlığı karşısında bulunan Ekselans Düğün Salonu’nda bayramlaşma törenimizde bir araya geleceğiz. Bayramlaşma Programımıza tüm dava arkadaşlarımız ve hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.