Trafik denetimi

Gaziantep Vali Vekili Muhammet Önder, Kurban Bayramı öncesi alınan trafik tedbirleri çerçevesinde yapılan denetimlere katıldı.

Gündem Yayın: 26 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 26.06.2023 15:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Organize Sanayi Kavşağı denetim noktasında Vali Vekili Muhammet Önder, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan ekiplerin çalışmalarını inceledi.

Yol kontrol ve trafik denetimi yapan güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği denetimlere katılan Önder, kontrol noktasında durdurulan sürücüleri trafik kurallarına uyulması yönünde bilgilendirerek uyarılarda bulundu.

Vatandaşlarla sohbet eden Önder, yolculara baklava ve şeker ikram etti.

Trafik tedbirlerinin yerinde denetlenmesi ve yaşanabilecek sıkıntılara anında müdahale edilebilmesi amacıyla ekiplerin bayram boyunca sahada olacaklarını aktaran Önder, ülke genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de trafik tedbirlerinin eksiksiz bir şekilde alındığını söyledi.

Gaziantep Vali Vekili Muhammet Önder: "Bayramı huzur içerisinde geçirebilmemiz için ilimizde gerekli trafik tedbirlerimizi aldık. Yolcularımızın da bayramı güzel bir şekilde geçirebilmeleri için kurallara dikkat etmelerini istiyoruz. Kendilerine iyi yolculuklar dilemek için uygulama noktasına geldik. Yolcularla sohbet ettik, bayramlarını kutladık" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.