UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından 9 şahsa ait adreslerde yapılan aramalarda 253 kök kenevir bitkisi ile 16 adet kenevir tohumu ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 19 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.07.2024 14:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

 

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin üretimi ve ticareti ile mücadeleye yönelik İslahiye, Oğuzeli, Araban, Nizip, Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonların sonucunda; yasadışı kenevir ekimi yaptığı tespit edilen 9 şüpheli şahsa ait ikametlerinde ve arazilerinde yapılan adli arama neticesinde; 253 kök kenevir bitkisi, 16 adet kenevir tohumu ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.