Vekil Şahin’den kura müjdesi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, TOKİ tarafından yapılan 2.347 deprem konutunun kura çekiminin 12 Eylül Perşembe günü saat 11.00’de AFAD Başkanlığı’nda noter huzurunda yapılacağını duyurdu.

Gündem Yayın: 11 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2024 18:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
Google News

Gaziantep’in çeşitli ilçelerinde tamamlanan deprem konutlarının hak sahiplerinin belirleneceği kura çekimi, Nizip, Şahinbey, Nurdağı, İslahiye, Yavuzeli, Araban, Şehitkamil ve Oğuzeli ilçelerinde yapılacak konutlar için gerçekleştirilecek.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, kura çekiminin şeffaf ve adil bir şekilde yürütüleceğini belirterek, Gaziantep Valiliği’nin konut sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulunduğunu ifade etti. Kura çekimi, AFAD Başkanlığı’nda noter huzurunda yapılacak ve sonuçlar açıklanarak hak sahipleri belirlenecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.