Yeminli Mali Müşavirler Odası hizmet binası açıldı

Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Gündem Yayın: 10 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 10.05.2024 16:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası Mehmet Tekin Alpay, çok kritik bir mesleği icra ettiklerini ve ekonominin istikrarına katkıda bulunduklarını söyledi. İşletmelere stratejik danışmanlık sağlayarak ekonominin krizlere karşı direnç kazandırdıklarını dile getiren Alpay, 'Çok önemli görev üstlenen meslektaşlarımızın bir arada olmaları ve daha iyi hizmet verebilmektedir için yeni hizmet binasını inşa ettik. Bu yeni başlangıç tüm üyelerimize hayırlı ve uğurlu olsun' dedi.

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu da meslek camiası adına çok önemli bir hizmet binası açıldığına dikkat çekti. Kartaloğlu, “130 bin mali müşavir, 5 bin yeminli mali müşavirle ekonomiye katkı sağlıyoruz. Ekonomimiz tahrip olduğunda düzeltilmeye çalışılıyorsa mali müşavirlerimizin rolü büyük” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.