AK Parti Kadın Kolları İl Başkanları toplantısı yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Toplantı da Gaziantep AK Parti Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz’da yer aldı

Gündem Yayın: 22 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 22.10.2024 15:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Bakan Göktaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “81 İl Kadın Kolları Başkanımızla Genel Merkezimizde buluşarak Bakanlık faaliyetlerimizi ve kadınların toplumda daha güçlü yer almasını sağlayacak adımları ele aldık. AK Parti, Türk siyasi tarihinin en geniş ve etkin kadın teşkilatını kurarak, tüm kademelerinde kadınlara en fazla yer veren parti ünvanını gururla taşımaktadır. Partimizin bugüne kadarki başarılarının ardındaki en büyük güç, Türkiye’nin dört bir yanındaki güçlü ve kararlı kadınlardan aldığı destektir. AK Parti davasını ve kadınlar için yaptığımız reform niteliğindeki çalışmaları hane hane gezerek anlatan Kadın Kolları teşkilatımıza yürekten teşekkür ediyorum. Onların emeği, partimizin gücüne güç katmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.