Ali Şahin’den biber üreticisine müjde

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, çiftçilerin sesi olmaya devam ediyor. Şahin İslahiye ve Nurdağı’nda biber alımlarının başladığının müjdesini verdi.

Gündem Yayın: 17 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 17.10.2024 16:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Şahin, Tarım Kredi Kooperatifleri ile yaptıkları görüşmeler sonrasında deprem bölgesindeki çiftçilerin destekleneceğini bildirdi.

Şahin, ‘Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetimi ile yaptığımız görüşmeler sonrasında özellikle deprem bölgesi çiftçilerimizin desteklenmesi bağlamında önem arz ediyor. Alımlar 50 ton Nurdağı ilçemizden, 50 ton ise İslahiye’den olmak üzere toplam 100 ton şeklinde gerçekleşecek. 3-135 TL bedelle bugüne kadar Nurdağı’nda 9 ton, İslâhiye’de ise 27 ton biber alımı gerçekleşmiş olup sevkiyatları gerçekleşmiş bulunuyor. Önümüzdeki hafta kalan 64 ton biber alımı yapılıp sürecin tamamlanması planlanıyor. Tarım Kredi Kooperatifi aracılığı ile ilk kez biber alımı gerçekleşiyor olması bundan sonraki yıllarda da biber alımının yapılması adına yöntem ve usullerinin belirlenmesi bakımından Nurdağı ve İslahiyeli biber üreticisi çiftçilerimiz açısından önem arz ediyor. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından ilk kez yapılan biber alımları nedeniyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım Bakanımız Sn İbrahim Yumaklı ve TKK GM Sn Hüseyin Aydın beylere Nurdağı ve İslahiyeli depremzede çiftçilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.