Araban’da İYİ Parti’den gövde gösterisi

Araban ilçesinde gerçekleşen İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, adeta bir miting havasında geçti.

Gündem Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 13:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Renkli görüntüler, coşku dolu kalabalık ve yoğun katılım, halkın İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Erdal Ekinci’ye olan ilgisini bir kez daha gözler önüne serdi. En önemlisi, açılışa katılan kadınların sayısındaki etkileyici artış, etkinliklere katılımın ne kadar çeşitlendiğini ortaya koydu.

İYİ Parti, Araban ilçesinde düzenlenen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında, yoğun katılım göz doldurdu. Halkın büyük bir ilgi gösterdiği etkinlik, sadece bir açılış merasim olmanın ötesinde, halkın kendi geleceği için bir araya gelme arzusunun önemli bir göstergesi oldu. İlçenin İYİ PARTİ'ye olan güçlü desteğini bir kez daha ortaya koydu.

KADINLARIN GÜÇLÜ VARLIĞIYLA İYİ PARTİ, ARABAN'IN GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR!

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında özellikle dikkat çeken noktalardan biri de kadınların yoğun katılımı oldu. Arabanlı kadınlar, etkinliğe gösterdikleri ilgi ve coşkuyla adeta birer öncü oldular. Dr. Erdal Ekinci, kadınların gücünü yanına alarak, Araban'ın geleceğine dair bir değişimin olacağının sinyallerini veriyor.

ARABAN, DR. ERDAL EKİNCİ İLE YOLA ÇIKIYOR: BİRLİK, BERABERLİK VE DEĞİŞİM RÜZGARI!

Seçim Koordinasyon Merkezi'nin coşkulu açılışı, Araban halkının Dr. Erdal EKİNCİ ile birlikte geleceğe yürüme kararlılığını gösterdi. Birlik, beraberlik ve değişim rüzgarıyla dolu bu etkinlik, ilçenin kucaklayıcı atmosferini ve Dr. Erdal Ekinci sevgisini bir kez daha vurguladı.

ARABAN'IN GELECEĞİNE YÖNELİK VİZYON: DR. ERDAL EKİNCİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

Araban Belediye Başkan Adayı Dr. Erdal Ekinci, gerçekleştirdiği konuşmada ilçenin geleceğini şekillendirecek projelerini detaylı bir şekilde sundu. Ardından, coşkulu katılım sağlayan Araban halkına ve parti teşkilatına teşekkür ederek birlik mesajını vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.