Baba katili şahsı jandarma yakaladı

Gaziantep'te Efe Ç.T., babası Nuri T. ile tartıştıktan sonra babasına ait ruhsatsız silahla onu vurdu. Nuri T. hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Efe Ç.T. gözaltına alındı ve tutuklandı.

Asayiş Yayın: 14 Eylül 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 14.09.2024 18:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Gaziantep İli Şahinbey İlçesi Mavikent Mahallesinde 09 Eylül 2024 günü, Efe Ç.T. isimli şahıs ile babası Nuri T. arasında yaşanan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu; Efe Ç.T. evde bulunan ve babasına ait olan ruhsatsız tabanca ile babasını hayati tehlikesi olacak şekilde vurarak yaralamıştır. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Nuri T. Gaziantep Şehir Hastanesine kaldırılmış olup yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir. Babasının ölümüne neden olan Efe Ç.T. olayda kullanılan silahla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıs Efe Ç.T. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.