Gasp çetesini yakaladı

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde bir aracı gasp eden 3 kişi jandarma dedektifleri tarafından yakalandı. Mahkemeye çıkarılar 3 gaspçı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Yayın: 18 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.07.2024 15:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından, 09.07.2024 tarihinde Oğuzeli İlçesinde bir vatandaşın, 1 kadın 2 erkek olmak üzere tanımadığı 3 şahıs tarafından aracının önü kesilerek silah zoruyla aracını gasp ettikleri ihbarının alınması üzerine, adli makamların koordinesinde yapılan titiz planlama, fiziki-teknik takip ve çalışmalar sonucu K.K., E.K. ve S.M. isimli 3 şüpheli şahıs tespit edilmiştir. Şüpheliler, 16.07.2024 günü saklandıkları adrese yapılan operasyon neticesinde gasp ettikleri araç ile birlikte kıskıvrak yakalanmıştır. Gasp edilen araç, sahibine teslim edilmiş olup 3 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.