GASP ŞÜPHELİLERİ JASAT'TAN KAÇAMADI

Gaziantep'te birlikte ticaret yaptıkları şahsı iş yerinde zorla alıkoyarak darp eden ve üzerinde bulunan ziynet eşyası ile parasını gasp eden 3 şahıs JASAT tarafından yakalandı.

Asayiş Yayın: 23 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 23.07.2024 15:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından, Oğuzeli İlçesinde bir vatandaşın, birlikte ticaret yaptığı M.P., H.P ve S.E.T isimli 3 şahıs tarafından alacak verecek meselesinden dolayı iş yerinde zorla alıkonularak darp edildiği ve üzerinde bulunan ziynet eşyası ile parasını gasp ettikleri ihbarının alınması üzerine, şüpheli şahısların yakalanması için adli makamların koordinesinde yapılan titiz planlama, fiziki ve teknik takip sonucu 3 şüpheli şahıs saklandıkları adreslere gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonla yakalanmıştır. Şüpheli 3 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmişti” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.