GAÜN AFRİN EĞİTİM FAKÜLTESİ YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN ORYANTASYON TOPLANTISI

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Afrin Eğitim Fakültesinde, yeni eğitim-öğretim dönemi kapsamında Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mahmut Çınar’ın başkanlığında, yeni kayıt yaptıran öğrencilerle oryantasyon toplantısı düzenlendi.

Eğitim Yayın: 26 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 26.10.2024 01:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toplantıda, Prof. Dr. Mahmut Çınar, eğitimin yalnızca bilgi aktarımıyla sınırlı kalmadığını aynı zamanda kişilik, karakter ve şahsiyet gelişimini de kapsayan bir insan inşa süreci olduğunu vurguladı. Çınar, toplantıda öğrencilerin soruları dinlenerek, talep ve beklentileri değerlendirildi.

Oryantasyon toplantısı sonrasında, Prof. Dr. Mahmut Çınar başkanlığında akademik personelin katılımıyla akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Çınar, fakültenin fiziki şartlarının iyileştirilmesi kapsamında yapılan ek bina çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılarak, binanın tamamen yenilenerek yeni döneme hazır hale getirildiği belirtildi.

Akademik personelin eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yanı sıra diğer akademik ve sosyal etkinliklere daha fazla yönlendirilmesi konusunda görüş alışverişleri yapılarak, çeşitli öneriler sunuldu.

GAÜN Afrin Eğitim Fakültesinde araştırma projeleri ve akademik çalışmalar için sunulan destek programları ile öğrencilerin akademik başarılarını ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla hayata geçirilecek yeni öğrenci destek hizmetleri üzerinde duruldu.

Toplumsal sorumluluk projelerine daha fazla önem verilmesi ve bu alanda öğrencilere çeşitli fırsatlar sunulması konuları hakkında görüş ve öneriler alındı. Her iki toplantı da fakültenin gelişimine yönelik verimli ve yapıcı bir ortamda gerçekleştirilerek, çeşitli kararlar alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.