Gaziantep Havalandırma ve İklimlendirmeciler esnafı bilgilendirildi

Gaziantep Havalandırma ve İklimlendirmeciler Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyelerine yeni yapılacak site öncesi geniş katılımlı sunum ve bilgilendirme yapıldı.

Gündem Yayın: 04 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 04.09.2024 13:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gaziantep Havalandırma ve İklimlendirmeciler Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyelerine yeni yapılacak site öncesi geniş katılımlı sunum ve bilgilendirme yapıldı. Kooperatif Başkanı Halil Özuçar, esnaf ve üyelerin isteği doğrultusunda kısa bir süre de modern bir site kavuşmayı arzu ettiklerini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından Gaziantep Havalandırma ve İklimlendirmeciler Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyelerine tahsis edilen arsanın fizibilite çalışmaları yapılarak projesi çizildi. Kooperatif başkanı Halil Özuçar ve projeyi yürüten firma tarafından esnaf ve üyelere yeni yapılacak sanayi sitesinin proje sunumu yapıldı.

PROJENİN HER DETAYI ANLATILDI

Geniş bir katılımın olduğu toplantıda projede yer alan tüm detaylar üyelere ve yer almak isteyen esnafa anlatıldı. Üyeler merak ettikleri tüm soruları başkan Halil Özuçar ve projeyi yürüten firma görevlilerine sordular. Üyelerinde önerileri dinlenerek, projenin son halinin yapımı için start verildi.

ÖZUÇAR’DAN FATMA ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Gaziantep Havalandırma ve İklimlendirmeciler Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Özuçar, projenin başından sonuna kadar kendilerine büyük destek veren Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti. Özuçar, “Büyük bir özveriyle bu projeyi hayata geçiriyoruz. Üyelerimize ve esnafımıza detaylı bir sunum gerçekleştirdik. Tabi burada illa bizim dediğimiz olacak diye bir şey yok. Geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirerek, buradan yer alan üyelerimize ve yer almayı düşünen tüm esnafımızın, görüş ve önerilerini dinledik. Altyapısı güçlü, modern bir siteyi esnafımıza inşallah kazandıracağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.