GAZİANTEPLİLER MURAT BOZ İLE EĞLENDİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen GastroAntep Kültür Yolu Festivali’nin beşinci gününde Murat Boz, Gazianteplilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gündem Yayın: 19 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2024 11:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz, GastroAntep Kültür Yolu Festivali kapsamında, Gaziantep Festival Park Sahne’de on binlerce hayranıyla buluştu. 

Murat Boz; Aşkı Bulamam Ben, Direniyorsun, İki Medeni İnsan, Özledim, Adını Bilen Yazsın gibi hit olmuş şarkılarıyla birlikte seslendirdiği oyun havalarıyla da hem oynadı hem oynattı.

Gaziler ve gazi ailelerinin de katıldığı konserde konuşma yapan Boz, “Yarın Gaziler Günü. Burada yanımızda gazilerimiz de var. Hoş geldiniz, borcunuz asla ödenemez. Bu vatan size çok şey borçlu. İyi ki varsınız. Biz bugün buradaysak sayenizde varız. Allah eksikliğinizi göstermesin. Her şey için hepinize tek tek teşekkür ediyoruz. Sizi seviyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.