Gaziantep’te ders saati süreleri kısaldı

Milli Eğitim Bakanlığı 81 İl Valiliklerine gönderdiği genelge ile okullarda ders saati sürelerini ayarlama yetkisini Valiliklere vermişti. Genelgenin ardından Gaziantep Valiliği harekete geçti.

Eğitim Yayın: 23 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2024 16:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Gaziantep Valisi Kemal Çeber tarafından yapılan açıklamada, “Sevgili Öğrencilerim, Sizler eğitim yuvalarınızda aydınlık yarınlara yürürken bizler, gün ışığından daha fazla istifade edin diye bir güncellemeye gidiyoruz: İkili eğitim yapan okullarımızda anaokulları için etkinlik süresini 50 dakikadan 45 dakikaya, ilk ve ortaokullar için ders süresini 40 dakikadan 35 dakikaya düşürme kararı aldık. Günü, güneşi yol arkadaşı yapacağınız okul günlerinde yolunuz ve zihniniz açık olsun. Size duyduğumuz sevgi ve güven her daim gönlünüzü doldursun” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.