Güngen adaylığını açıkladı

Kale spor Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Deniz Güngen, yapılacak genel kurulda tekrar aday olduğunu açıkladı.

Spor Yayın: 11 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.07.2024 20:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Güngen, yaptığı açıklamada, “Bazı sevdalar vardır hiç bitmez, ömür biter sevdanız bitmez. İişte bizim Kale spor sevdamız da böyle bir sevda, renklerine ve tarihine aşık olduğumuz bu büyük kulüpte 12 sene başkanlık 6 sene de yöneticilik yapma gururuna eriştim. Göreve geldiğimiz günden bu yana ben ve arkadaşlarımın tek amacı Kulübümüze ve spora hizmet oldu. Bugün Kale spor ismi şehrimizin en önde gelen spor kulüplerinden biri olmuştur ve çok şükür emeklerimiz boşa gitmedi.

Camiamdan gelen yoğun istek ve ricalar sonucunda yapılacak Genel kurulda tekrar bu büyük camianın başkanlığına adayım, daha güçlü ve iddialı bir yönetim kurulu ile Kale sporumuzu daha iyi yerlere getireceğimize eminim. Bütün Kale sporlulara  en derin saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Mutluluk Kale spor da olmaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.