HÜDA PAR’lı adaylar çalışmalarını sürdürüyor

HÜDA PAR Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakurt’a köylüleri ve akrabaları yoğun ilgi gösterdi.

Gündem Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 20:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nakşi Erat, Nizip Belediye Başkan Adayı Bayram Çakar, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakurt'un köyü Tatlıcak (Cağıt) köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yerel seçim çalışmalarına hız veren HÜDA PAR’ın belediye başkan adayları, 31 Mart 2024’te yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen programlar kapsamında Gaziantep'in kent merkezinde ve 9 ilçesinde Gaziantep İl Başkanlığı, ilçe başkanlıkları, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat yöneticileri vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçim için destek istiyor.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında HÜDA PAR Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakurt’un köyü olan Nizip ilçesindeki Tatlıcak (Cağıt) köyüne ziyarette bulunan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nakşi Erat ve Nizip Belediye Başkan Adayı Bayram Çakar, köylülerle bir araya geldi.

Köylülere HÜDA PAR’ın projelerini anlatarak yerel seçim destek isteyen belediye başkan adayları, Cağıtlılara gösterdikleri ilgi için teşekkür ettiler.

Köyün taziye evinde düzenlenen buluşma programında Cağıtlılar HÜDA PAR’ın belediye başkan adaylarına yoğun ilgi ve teveccüh gösterdiler.

Cağıt halkının samimi ilgisiyle karşılanan HÜDA PAR’ın belediye başkan adayları, gördükleri ilgi ve sevgi gösterileri karşısında memnuniyetlerini dile getirerek Cağıtlılara teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.