Jandarmadan şok huzur güven uygulaması

Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti, kaçakçılık ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik şok huzur güven uygulaması gerçekleştirildi.

Asayiş Yayın: 22 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.07.2024 15:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması, uyuşturucu madde ticareti, kaçakçılık, aranan şahısların yakalanması ve suç işleme amacındakilerin caydırılması başta olmak üzere kamu düzenini bozan tüm suçların önüne geçilmesi amacıyla Nurdağı ilçesinde Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde icra edilen "Şok Huzur Güven Uygulaması" sonucunda;  2.250 paket kaçak sigara, 2.250 kg kaçak nargile tütünü, 20 gr metamfetamin, 225 gr kubar esrar, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 13 adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir. Yakalanan M.M., O.K., S.K., T.Ç., Y.Ç., F.S., H.K., H.G. isimli 8 şüpheli şahıstan H.G. isimli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. M.M., O.K., S.K., T.Ç., Y.Ç., F.S., H.K. isimli şahıslar ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.