Kaçak telefonlara jandarma el koydu

Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından bir işyerinde yapılan aramada piyasa değeri toplam 1 Milyon TL olan 56 adet Gümrük Kaçağı Akıllı Telefon ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 03 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 03.09.2024 15:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen fiziki ve teknik takip sonucu, Şehitkâmil ilçesinde O.B., ve A.O.B  isimli iki farklı şahsa ait işyerinde kaçakçılık malzemelerinin bulunduğunun tespit edilmesi üzerine söz konusu işyerinde yapılan adli arama neticesinde piyasa değeri toplam 1 Milyon TL olan;  56 adet Gümrük Kaçağı Akıllı Telefon ele geçirilmiştir. Şüpheli 2 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın huzur ve güvenliği için kaçakçılıkla mücadeleye yönelik çalışmalara 7/24 aralıksız devam edilmektedir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.