Kaçakçılığa büyük darbe

Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik yapılan operasyonlarda piyasa değeri toplam 8 milyon 266 bin TL’lik malzemeler ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 20:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Son bir hafta içerisinde kaçakçılıkla mücadeleye yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen fiziki ve teknik takip sonucu, Şehitkâmil ve Araban ilçelerinde 7 farklı işyerinde kaçakçılık malzemelerinin bulunduğunun tespit edilmesi üzerine söz konusu işyerlerinde yapılan adli arama neticesinde piyasa değeri toplam 8 Milyon 266 Bin TL olan;  392 adet Gümrük Kaçağı Akıllı Telefon, 52 adet Gümrük Kaçağı Akıllı Kol Saati, 45 adet Gümrük Kaçağı Kulaklık, 22 adet Gümrük Kaçağı Elektronik Sigara,  5 adet Gümrük Kaçağı Şarj Aleti ele geçirilmiştir. Şüpheli 7 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca halkımızın huzur ve güvenliği için kaçakçılıkla mücadeleye yönelik çalışmalara 7/24 aralıksız devam edilmektedir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.