Memişoğlu’na ziyaret

Gaziantep milletvekilleri Sağlık Bakanlığı’na atanan Kemal Memişoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gaziantep’teki sağlık yatırımları konuşuldu.

Gündem Yayın: 25 Temmuz 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.07.2024 16:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

Yapılan açıklamada, “Gaziantep’imizin sağlık alanında ki gelişimine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Şehrimize yapılan sağlık yatırımlarının takibini ve yeni yapılacak olan yatırımların, ihtiyaçların istişarelerini yaptığımız verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Şehrimizin sağlık alanında ki memnuniyet istatistiksel verilerini en üste taşıyarak vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunabilmek adına taleplerimizi sayın bakanımıza ilettik. Değerli bakanımıza taleplerimize olan ilgi, alaka ve bizlere göstermiş olduğu misafirperverlik için çok teşekkür ediyor, sayın Bakanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz”    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.