Meriç, "Ehliyet Affı çıkarılmalı"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, ölümlü ve yaralanmalı kazaya karışmayan kimseler için Ehliyet Affı çıkarılması gerektiğini söyledi.

Gündem Yayın: 24 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2024 14:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Meriç yaptığı açıklamada, “Ehliyet affı ile ilgili yapılan düzenlemeler yetersiz kalmış ve birçok aile mağdur edilmiştir. Şoförlerimiz ehliyetlerine kavuşmak için uzun yıllardır bekliyorlar. Bu noktada bir düzenleme yapılması şart. Ekonomik şartların oldukça zor olduğu bu süreçte şoför esnafımız ve aileleri zor durumdadır. Olası KAST veya bilinçli taksir ile ÖLÜMLÜ ya da YARALANMALI kazaya sebebiyet VERMEYENLERİN ve süreklilik arz eden MADDE BAĞIMLILIĞI olanlar HARİÇ bir defalığa mahsus ehliyet affı ihtiyaç durumundadır. Cezalar ağır yaşam şartları zor! İnsanlarımız geçimini şoförlük yaparak sağlıyor. Daha fazla Mağdur edilmemelidir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.