Nizip Belediyesi’nden ağaç budama çalışması

Nizip Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, mevsim şartlarına bağlı olarak yeşil dokunun daha sağlıklı gelişebilmesi için ağaç budama çalışması yapıyor.

Gündem Yayın: 23 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2024 09:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

İlçe genelindeki yeşil alanların sağlığını korumak ve estetik görünümünü artırmak amacıyla ağaç budama çalışmalarına hız veren ekipler, bulvar, park ve yeşil alanlarda bulunan ağaçları budayarak, kurumuş ve hastalıklı dalları temizliyor.

Kent estetiğine de katkı sağlayan budama çalışmaları ile ilgili şu sözlere yer verildi.  “Ağaçlarımız, hava kalitesini iyileştiren, gölge sağlayan ve doğal hayatı destekleyen önemli unsurlardır. Bu nedenle düzenli bakım ve budama işlemlerine özen gösteriyoruz. İlçemizin yeşil dokusunu korumak ve güzelleştirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.