Şafak operasyonu

Gaziantep’te jandarma ekipleri uyuşturucu çetesine yaptığı şafak vakti operasyonda 5 şahıs yakalandı. Yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 18:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Jandarma Genel Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “KOM Daire Başkanlığı ve Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yapmak suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, tespit edilen beş farklı adrese yapılan eş zamanlı şafak operasyonunda 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalar neticesinde; 1.308 adet Captagon Hap, 21 gr Kubar Esrar, 20 gr Plaka Esrar, 2 adet Hassas Terazi, 5 Cep Telefonu, 1 adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan Yabancı uyruklu 5 kişilik çeteden M.B., R.S. ve A.A. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, A.M. ve M.T. isimli şahıslar ise tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.