Silah kaçakçılarına darbe

Gaziantep’te jandarma ekipleri silah kaçakçılarına yönelik yaptığı operasyonlarda çok sayıda silah ele geçirilirken, olaylarla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Asayiş Yayın: 24 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2024 12:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Silah kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM, JASAT ve KÖPEK unsurlarınca başlatılan fiziki ve teknik takip sonucunda, Oğuzeli ve Şahinbey ilçelerinde 'Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı' suçunu örgütlü olarak işleyen 4 şüpheli şahıs tespit edilmiştir. Tespit edilen 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şüphelilere ait 6 ayrı adreste eş zamanlı yapılan adli arama neticesinde ise; 6 adet Ruhsatsız Tabanca ve Şarjörü, 3 adet Ruhsatsız Av Tüfeği ve Şarjörü, 122 adet Tabanca Fişeği, 16 adet Av Tüfeği Fişeği ele, 23 adet tabanca yedek parçası, 4 adet cep telefonu ve sim kart ele geçirilmiş. Yakalanan şüphelilerden 3’ü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.