Tahmazoğlu: “Borcumuz yok, paramız var”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin gündeminde olan belediyelerin borçları ile alakalı yaptığı açıklamada, “Göreve başladığımızda 200 milyon TL borç ile devraldığımız Belediyemizin şu an hiç borcu yok, borç sıfır(0)!” dedi.

Gündem Yayın: 26 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.07.2024 15:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
Google News

Başkan Tahmazoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Belediyeler, SGK dahil tüm borçları ile gündemde! Göreve başladığımızda 200 milyon TL borç ile devraldığımız Belediyemizin şu an hiç borcu yok, borç sıfır(0)! Kullanılan kredi yok ve dahası gelir bütçemizi 60 kat artırarak 5.5 milyar TL’ye çıkardık. Ayrıca Devlet yatırımları gibi yatırımlar yaparak (kütüphane, cami, tünel, 3 katlı köprülü kavşak vs.) yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.