Trafik jandarmasından denetim

Gaziantep'te jandarma ekipleri dron destekli trafik denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde 114.630 TL trafik cezası kesildi.

Gündem Yayın: 17 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 17.09.2024 17:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

 

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Trafik Jandarması Timleri tarafından bir hafta içerisinde adli makamların koordinesinde tarım işçilerine yönelik trafik bilincinin arttırılması ve tarım işçilerini taşıyan araçlar ile motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerine yönelik denetim, yapay zeka radar cihazı ile hız kontrolü, dron ile emniyet kemeri denetimi ve alkollü araç kullanımına yönelik özel denetim faaliyeti icra edilmiştir. Yapılan denetimler sonucunda;  537 araç ve sürücüsü denetlenmiş, 120 traktör ve kamyonet sürücüsü denetlenmiş, 110 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsü denetlenmiş, 70 sürücüye toplam 114.630 TL trafik idari para cezası uygulanmış, 3 araç trafikten men edilmiş, 2 sürücünün belgesi geri alınmıştır” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.